Vi bemanner det norske helsevesenet

Siden 2010 har vi i Focus Care Norge AS jobbet for et mer ressurssterkt helsevesen. Vi tilbyr autoriserte sykepleiere og helsefagarbeidere, og vi bistår med ressurser til primær- og spesialisthelsetjenesten hvor vi har kunder over hele Norge!

Hvordan gjør vi det?
Vi rekrutterer helsepersonell fra ulike land i Europa, samt utvalgte land utenfor EU. 

For å jobbe hos oss, er våre vikarer nødt til å gjennomgå norskkurs og kvalifiserende kurs. Om disse kursene er gjennomført og godkjent, sendes de på en 3-ukers praksis i Norge hvor de lærer seg hvordan ting fungerer her, samtidig som de får språktrening før de skal ut i jobb. 

Helsepersonell som rekrutteres fra land i Skandinavia og som har et skandinavisk språk som morsmål, vil ordinært ikke ha behov for å delta på norskkurs. Godkjent helsepersonell fra Skandinavia kan derfor tilbys rett i oppdrag ute hos kunde.     

Dette gjør oss til en ledende aktør innen bransjen for bemanning av helsepersonell. Vi er stolte av å tilføre helsevesenet ekstra ressurser, som bidrar til å sikre trygghet og nødvendig omsorg for pasienter rundt i vårt langstrakte land. Med fleksible og nyskapende medarbeidere, og et nært samarbeid med rekrutteringspartnere i utlandet, har vi utviklet oss til et solid selskap med avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og Kirkenes. 

Vi har gjennom alle år vært opptatt av å levere kvalitet, og med omsorg for pasienten i fokus. Derfor heter vi også Focus care.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre dine ansatte, kolleger, og ikke minst pasienters, hverdag enda bedre.

Administrasjonen

Monica Solhaug Hansen

Daglig leder
+4790054558
monica@focuscare.no

Helge Hollup

Økonomisjef
+4797659826
helge@focuscare.no Linkedin

Richard Bekken

Markedssjef
+4793447240
richard@focuscare.no Linkedin

Khatereh Småvik

Personalsjef
+4792667500
khatereh@focuscare.no

Philip Karamovic Nygård

Salgssjef
+4792247895
philip@focuscare.no Linkedin

Stian Eggen

Logistikkansvarlig
+4790957009
stian@focuscare.no

Grete Finstad

HR-leder
+4798659762
grete.finstad@focuscare.no

Ragnhild Skogseth

Kvalitetssjef
+4791309461
ragnhild@focuscare.no