Sykepleier - og lyst på en stilling utenom det vanlige?

Sykepleier - og lyst på en stilling utenom det vanlige?

Er du utdannet sykepleier, elsker yrket ditt – men har også lyst til å oppleve mer av verden?
 

Du trenger ikke å velge. I Focus Care får du nemlig både i pose og sekk.
 

Som kursholder i Focus Care Academy reiser du rundt til opplæringssentrene våre i utlandet. Her underviser du sykepleiere og helsefagarbeidere som ønsker å jobbe i Norge. På pedagogisk vis overfører du kunnskap om norsk eldreomsorg, smittevern, personlig hygiene, sykepleieprosedyrer – og mye mer. 
 

Høres det fristende ut? Bra!
 

Når kursdeltakerne har bestått alle modulene ansettes de i morselskapet, Focus Care, og leies ut til helsetjenesten i ulike kommuner.
 

Tilbake i Norge tar du innimellom selv vakter som sykepleier. Noen ganger for å hjelpe nye vikarer, andre ganger for å sørge for at du selv holder deg faglig oppdatert. Ellers jobber du videre med planlegging og forbedring av kurstilbudet sammen med resten av fagavdelingen.


Som kursholder og sykepleier har du en fot i hver leir – og blir et faglig bindeledd mellom selskapene. Du er stadig på farten og må regne med rundt 150 reisedøgn i året. Du får med andre ord raskt fylt opp kulturkontoen og vil nok aldri gå tom for bilder til Instagram.
 

Norges mest varierte sykepleierstilling? Det tror vi!
 

Men nå – over til deg. Hvem er du?
 

Vi ser for oss at du er en eventyrlysten person som er selvstendig, tålmodig og løsningsorientert. Du liker tilliten og friheten du får ved å legge opp arbeidsdagen din selv, og at du etter hektiske perioder kan ta noen dager fri og koble helt av.
 

Du liker å snakke med kjente og ukjente, både på norsk og engelsk. Du er rak i ryggen, faglig trygg og god på formidling. Dessuten er du utpreget fleksibel og tar i et tak der det er behov.
 

I tillegg må du kunne huke av for:

  • norsk autorisasjon som sykepleier
  • noen års erfaring etter endt utdanning (gjerne fra kommunehelsetjenesten) 
  • førerkort klasse B


Arbeidssted er i utgangspunktet ved hovedkontoret i Trondheim, men sitter du på en annen kant av landet skal vi alltids finne en løsning.


Har du spørsmål om stillingen? Ring Thomas Wiggen på telefon 414 96 033 eller send en e-post til thomas@focuscare.no. Hvis ikke er det bare å finpusse CV-en og søke via annonsen på FINN innen 17.10.2021. Vi gleder oss til å høre fra deg!
 

Om Focus Care

Siden 2010 har Focus Care AS hjulpet sykehjem og hjemmetjenester å gi brukere omsorg og trygghet. Vi leier ut autoriserte sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere i hele Norge for å bidra til at bemanningskabalen går opp. Med nytenkende, fleksible medarbeidere og et vellykket rekrutteringssystem, har vi vokst til et stødig selskap med rundt 300 ansatte.

Vi har kontorer i Kirkenes, Trondheim og Bergen, samt virksomhet i flere Europeiske land, som Litauen, Polen, Romania og Spania.