Focus Care har nylig blitt tildelt rammeavtale med Halden kommune

Focus Care har nylig blitt tildelt rammeavtale med Halden kommune

Dette er en avtale som har en varighet på inntil fire år og et estimert volum på kr. 15 mill. i årlig. Focus Care er valgt som en av tre leverandører til Halden kommune.

Dette gjennom rammeavtaler med Hammerfest, Sør-Varanger, Kvalsund og Vadsø (ut 2017). I tillegg leverer selskapet tjenester til en rekke andre kommuner i Finnmark.

Våre karantenekrav og regler

Vi i Focus Care Norge AS gjør vårt ytterste for at våre kunder skal være sikre på at vi tar myndighetenes bestemmelser vedrørende koronavirus på alvor. Vi følger FHI sine smittevernråd, og regjeringens karantenebestemmelser.

Les mer

Focus Care Norge er godkjent Miljøfyrtårn

For Focus Care Norge sin del betyr dette at vi har et verktøy som hjelper oss med å ta riktige valg med tanke på miljø og vårt avtrykk. Sammen med andre ordninger setter Miljøfyrtårn standard for vårt arbeidsmiljø, innkjøpsordninger samt krav til våre leverandører.

Les mer

Focus Care Norge er godkjent som Revidert Arbeidsgiver

Focus Care Norge AS ble den 30.04.20 godkjent som Revidert Arbeidsgiver versjon 2.1. Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Les mer