Focus Care er en av de største aktører i sitt segment i Finnmark

Focus Care er en av de største aktører i sitt segment i Finnmark

Selskapet har siden man vant rammeavtalen med Hammerfest kommune i 2017 befestet sin posisjon som en av de dominerende aktørene i Finnmark Fylke.

Dette gjennom rammeavtaler med Hammerfest, Sør-Varanger, Kvalsund og Vadsø. I tillegg leverer selskapet tjenester til en rekke andre kommuner i Finnmark.

Focus Care Norge er godkjent Miljøfyrtårn

For Focus Care Norge sin del betyr dette at vi har et verktøy som hjelper oss med å ta riktige valg med tanke på miljø og vårt avtrykk. Sammen med andre ordninger setter Miljøfyrtårn standard for vårt arbeidsmiljø, innkjøpsordninger samt krav til våre leverandører.

Les mer

Focus Care Norge er godkjent som Revidert Arbeidsgiver

Focus Care Norge AS ble den 30.04.20 godkjent som Revidert Arbeidsgiver versjon 2.1. Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Les mer

Kvalitetssikring gjennom Focus Care Academy

Focus Care Norge AS har inngått en eksklusiv avtale med Focus Care Academy AS om videreutdanning og kvalifisering innen språk og helsefag.

Les mer