Aktuelt

Våre karantenekrav og regler

Vi i Focus Care Norge AS gjør vårt ytterste for at våre kunder skal være sikre på at vi tar myndighetenes bestemmelser vedrørende koronavirus på alvor. Vi følger FHI sine smittevernråd, og regjeringens karantenebestemmelser.

Les mer

Focus Care Norge er godkjent Miljøfyrtårn

For Focus Care Norge sin del betyr dette at vi har et verktøy som hjelper oss med å ta riktige valg med tanke på miljø og vårt avtrykk. Sammen med andre ordninger setter Miljøfyrtårn standard for vårt arbeidsmiljø, innkjøpsordninger samt krav til våre leverandører.

Les mer

Focus Care Norge er godkjent som Revidert Arbeidsgiver

Focus Care Norge AS ble den 30.04.20 godkjent som Revidert Arbeidsgiver versjon 2.1. Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som ble innført i 2014. Ordningen lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven.

Les mer

Koronatiltak, beredskap og tilgjengelig helsepersonell

​Det er krevende tider for oss alle. Både våre kunder og vi opplever utfordringer som følge av korona-viruset og de tiltak myndighetene har satt i verk for å bekjempe dette. Vi i Focus Care Norge AS (FCN) gjør vårt ytterste for at våre kunder skal være sikre på at vi tar myndighetenes bestemmelser vedrørende koronavirus på alvor. 

Les mer

Kvalitetssikring gjennom Focus Care Academy

Focus Care Norge AS har inngått en eksklusiv avtale med Focus Care Academy AS om videreutdanning og kvalifisering innen språk og helsefag.

Les mer

Ragnhild Skogseth ny organisasjons­sjef i Focus Care Norge

Ragnhild Skogseth tiltrådte som organisasjonssjef i Focus Care Norge januar 2020. Hun får bl.a overordnet ansvar for helse, miljø og sikkerhet, og skal bidra til øke intern kompetanse, implementere kontrollrutiner og sertifiseringer. 

Les mer

Rammeavtale med Sandnes kommune

Focus Care Norge AS har blitt rammeleverandør til Sandnes kommune, så nå kan også Sandnes kommune nyte godt av våre tjenester på presise og gode leveranser av helsepersonell. 

Les mer

Focus Care er nå en av de største aktører i sitt segment i Finnmark

Selskapet har siden man vant rammeavtalen med Hammerfest kommune i 2017 befestet sin posisjon som en av de dominerende aktørene i Finnmark Fylke.

Les mer

Focus Care har nylig blitt tildelt rammeavtale med Halden kommune

Dette er en avtale som har en varighet på inntil fire år og et estimert volum på kr. 15 mill. i årlig. Focus Care er valgt som en av tre leverandører til Halden kommune.

Les mer

Focus Care med ny rammeavtale

Focus Care har blitt tildelt rammeavtalen for kommunene Steigen, Røst, Hemnes, Alstadhaug, Meløy, Bodø, Fauske, Sørfold, Hamarøy og Beiarn i Nordland fylke.

Les mer